De meest voordelige iMac aanbieding geselecteerd. Een iMac kopen is nog nooit zo voordelig geweest.

Over iMac Aanbieding

De beste iMac Aanbiedingen verzameld op één website.

Op imac-aanbieding.nl maken we de beste aanbiedingen voor een iMac inzichtelijk. Dagelijks bekijken we de websites van de meest betrouwbare winkels om te bekijken welke aanbieder de beste iMac aanbieding heeft. Apple hanteert een prijsbeleid waarin niet veel ruimte is voor flexibliteit. Dit geldt voor de gehele productrange van Apple, dus ook voor de iMac. Toch loont het de moeite verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Er is er altijd één met een scherpe iMac aanbieding.

 

Over de iMac

Apple maakt de iMac al sinds 1998. Het model iMac G3 was het eerste model dat op de markt kwam. De i in iMac staat voor internet of individual. Het benadrukt de strategie waarmee Apple de consumentenmarkt wilde veroveren. Het plug en play principe waar Apple bekend om staat zat al in deze G3, in twee stappen was de iMac aangesloten op het internet. Na de G4 in 2002 en de G5 in 2004 met hun kenmerkende uiterlijk was de iMac Intel Plastic in 2006 de eerste Intel based iMac. Hierna volgde de iMac Aluminium, de Core Duo en Core 2 Duo iMac's en vervolgens de iMac's uitgerust met de intel Core i3, i5 en i7 processoren.

De iMac staat bekend om zijn prachtige ontwerp, het gebruiksvriendelijke besturingssysteem OSX en de krachtige grafische prestaties. Door producten als de iPhone, iPad en de Airportrange heeft Apple zich gevestigd in het huishouden van menig consument. De gebruiksvriendelijkheid van de apparatuur en de naadloze integratie van de verschillende componenten tot een totaaloplossing maken Apple uniek.

Aarzel niet, profiteer nu van onze iMac aanbiedingen!

 

Over de iPad

Hoewel Imac Aanbieding hoofdzakelijk over de iMac gaat is de iPad zeker het vermelden waard. Vernieuwend, zelfs bijna revolutionair. Na de eerste iPad zijn er in snel tempo twee nieuwe versies uitgekomen, de iPad 2 en de iPad 3. Deze versies zijn in 2011 en 2012 uitgekomen. De Apple benaming van de laatste iPad is 'De nieuwe iPad' of 'The New iPad'. In de volksmond heet gaat het om de iPad 3.

 

Aarzel niet, profiteer nu van onze iPad 3 aanbiedingen!